Köprü tartışmasına son nokta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Boğaziçi Köprüsü'nün bakım nedeniyle kapatılmasının söz konusu olmayacağını, bakım çalışmalarının ise 8-9 ay sürebileceğini bildirdi.BAKIM 2013 YILINDAHenüz projenin tamamlanmadığını söyleyen Yıl

Köprü tartışmasına son nokta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Boğaziçi Köprüsü'nün bakım nedeniyle kapatılmasının söz konusu olmayacağını, bakım çalışmalarının ise 8-9 ay sürebileceğini bildirdi.

BAKIM 2013 YILINDA

Henüz projenin tamamlanmadığını söyleyen Yıldırım, 3. Köprü'nün yapım çalışmalarıyla Boğaziçi Köprüsünün bakım çalışmalarının bir ilgisi olmadığını da söyledi.

Köprü tartışmalarıyla ilgili Bakan Yıldırım daha önce, Boğazici Köprüsü'nün 2013 yılında bakıma alınacağını, bu çalışmalar sırasında alınacak tedbirlerle halkın mağdur edilmeyeceğini belirtmişti.

Bakım esnasında mağduriyet yaşanamaması için ona göre planlama yapılacağını söyleyen Yıldırım, trafiği en az etkiyecek tarzda bir bakım programı gerçekleştirileceğini, endişeye gerek olmadığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem