Köprü çöktü, ikizleri ayırdı

KOCAELİ’NDE 5 yaşındaki ikizler Omay ve Miray birbirlerinin fotoğraflarını çekiyordu. Biranda üzerinde bulundukları ahşap köprü çöktü. İki kız derede sürüklenmeye başladı. Anne Berat Özkan İnaltay, suya atladı ve Mirayı yakalamayı başardı. Eşinin yardımıy

Köprü çöktü, ikizleri ayırdı

KOCAELİ’NDE 5 yaşındaki ikizler Omay ve Miray birbirlerinin fotoğraflarını çekiyordu. Biranda üzerinde bulundukları ahşap köprü çöktü. İki kız derede sürüklenmeye başladı. Anne Berat Özkan İnaltay, suya atladı ve Mirayı yakalamayı başardı. Eşinin yardımıyla kızıyla birlikte kıyıya çıkan genç kadın, Omay’a yetişmedi. Küçük çocuk gözyaşları ve çığlıklar arasında gözden kayboldu. Omay 18 saat boyunca umutla arandı. Ama umutlar bu sabaha karşı söndü. Küçük Omay'ın cesedine bu sabaha karşı ulaşıldı. Acılı anne baba perişan. Baba bugün facebook sayfasına yazdığı yazıyla herkesi gözyaşlarına boğdu. Omay'ın babası "Baba beceriksiz derdin ya kurtaramadım kızım seni sulardan" yazdı...

BİR BABANIN AĞZINDAN...

Acılı baba bugün Facebook sayfasına işte aşağıdaki yazıyı yazdı:

"Bugün ruh ikizim Omay kızımı kaybettim. Baba beceriksiz derdin ya kurtaramadım kızım seni sulardan. Gücüm Miray'a yetti aşkım. Baban ve annen seni çok özlüyor. Ruh ikizim benim. Hayat ağacım herşeyim."

ACI HABER GELDİ

KOCAELİ’nin Karamürsel İlçesi’nin Başdeğirmen mevkiindeki mesire yerinde dere sularına kapılan 5 yaşındaki ikizlerden Omay İnaltay’ın cesedi bu sabah bulundu.

AKUT ekipleri, 5 yaşındaki Omay İnaltay’ın cesedini olay yerine yaklaşık 1 kilometre mesafedeki Akçat Köyü yakınlarında buldu. Ceset sabah Karamürsel Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

İzmit’ten bu sabah otomobilleriyle Karamürsel İlçesi’nin Başdeğirmen mevkiindeki mesire yerine Omay ve Miray adlı 5 yaşındaki ikiz kızlarıyla kahvaltıya giden İbrahim Çağdaş İnaltay ve eşi Berat Özkan İnaltay kahvaltı yaparken, ikizleri de tesis çevresinde dolaşmaya çıktı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre birbirlerinin fotoğraflarını çekmekte olan Miray ve Omay, üzerine çıktıkları ve altından kabaran derenin aktığı köprünün çökmesiyle suya düştü.

Onları yaklaşık 10 metre uzaktan takip eden anne Berat Özkan İnaltay hemen suya atladı. Çocuklarından Miray İnaltay’ı yakalamayı başaran anneyi, oradaki görevliler ile eşi kıyıya çekti. Ancak çok hızlı akan dere bir anda Miray’ın ikizi Omay’ı alıp götürdü.

İnaltay çifti olay yerinde dere boyunca diğer vatandaşlarla birlikte koşmasına rağmen bir daha Omay’ı göremedi. Omay'ın cansız bedeni sabaha karşı bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem