Köpekten kaçarken...

Olay, geçen 27 Kasım'da merkez Seyhan İlçesi'nin Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası Ünsal Bacaksız, çalıştığı tavuk çiftliğinde mesaiye kaldı. Gece mesaisi biten Bacaksız, yürüyerek evine dönmek için yola çıktı. Devlet Su İşl

Köpekten kaçarken...

Olay, geçen 27 Kasım'da merkez Seyhan İlçesi'nin Akkapı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası Ünsal Bacaksız, çalıştığı tavuk çiftliğinde mesaiye kaldı. Gece mesaisi biten Bacaksız, yürüyerek evine dönmek için yola çıktı. Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalının üzerindeki köprüden geçen Bacaksız sokak köpekleriyle karşılaştı. Köpeklerin kovaladığı Bacaksız, kaçarken sulama kanalına düştü. Bir kişinin suya düştüğünü gören vatandaşlar yardımına koştu. Olay yerine çağrılan dalgıç polislerin yaptığı çalışma sonucu Bacaksız'ın cesedi sudan çıkarıldı ve Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Sabah uyandığında eşinin eve gelmediğini fark eden Cemile Bacaksız, durumu aynı binada oturan akrabalarına haber verdi. Aynı saatlerde polis de üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kime ait olduğunu bulmak için çalışma başlattı. Yapılan kısa araştırma sonrasında Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki cesedin Ünsal Bacaksız'a ait olduğu belirlendi. Otopside vücudunda herhangi bir yara ve çarpmaya bağlı ize rastlanmayan Bacaksız'ın boğularak öldüğü anlaşıldı. Ünsal Bacaksız'ın cenazesi Akkapı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

BAŞKASININ DA YÜREĞİ YANAR

Oğlunun çok iyi bir yüzücü olduğunu ileri süren annesi Zeliha Bacaksız, "Oğlum köpekten korkmazdı. Çok da iyi yüzerdi. Bize, köpekten korkup, kanala düştüğünü söylediler. Oğlumun ölümüne inanamıyorum" diye gözyaşı döktü. Başıboş köpekler yüzünden evladını kaybettiğini anlatan baba Habil Bacaksız, "Gece mesaiden denerken karşısına çıkan başıboş köpeklerden kaçarken suya düşmüş. Benim canım yandı, evladımı kaybettim. Bugün benim başıma gelen yarın başkasının da başına gelmesin. Evladımı kaybettim, torunlarım Tuana ve Tuğçe babasız kaldı. Başkalarının yüreği yanmasın. Belediyenin görevini yapmasını istiyorum. Başıboş köpekleri toplasınlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem