Köpekten insanlık dersi

Sinop'ta annelerinin terk ettiği yavru köpeklere başka bir köpek annelik yapıyor.Sinop'un Tersane Mahallesi'nde iki yavru köpek anneleri tarafından terk edildi. Aç kalan köpekleri esnaf Yaşar Şimşek beslemeye başlarken, Şimşek'e ait Azo isimli köpek de ya

Köpekten insanlık dersi

Sinop'ta annelerinin terk ettiği yavru köpeklere başka bir köpek annelik yapıyor.

Sinop'un Tersane Mahallesi'nde iki yavru köpek anneleri tarafından terk edildi. Aç kalan köpekleri esnaf Yaşar Şimşek beslemeye başlarken, Şimşek'e ait Azo isimli köpek de yavruları sahiplendi. Yavrulara annelik yapan Azo, vatandaşlar ilgi odağı oldu.

Yavru köpekleri emzirip, oyun oynayıp bir an olsun yanlarından ayrılmayan köpeğin şefkati karşısında şaşkınlık yaşadıklarını söyleyen Yaşar Şimşek, "Yavruları anneleri terk etti. Yavru köpekler aç kalınca biz onlara yiyecek vermeye başladık. Kendi köpeğimin yavru köpekleri kıskanacağını düşünürken onlara annelik yapması beni çok şaşırttı. Yavrular onu hiç yabancılamadı. Azo köpek sanki kendi yavruları gibi yavru köpekleri sahiplenip emzirmeye ve korumaya başlayınca yavrular da Azo köpeği kendi annesi kabul etti" dedi.

Köpekten insanlık dersi

Köpekten insanlık dersi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler