Köpek korkusu canından etti

İzmir'in Bornova ilçesinde arkadaşlarıyla dolaşırken köpekten korkarak aniden yola çıktığı ileri sürülen ve aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki Tugay Günbeyi, hastanede sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.Geçen 7 aralıkta meydana gelen o

Köpek korkusu canından etti

İzmir'in Bornova ilçesinde arkadaşlarıyla dolaşırken köpekten korkarak aniden yola çıktığı ileri sürülen ve aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 18 yaşındaki Tugay Günbeyi, hastanede sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Geçen 7 aralıkta meydana gelen olayda Tugay Günbeyi, arkadaşlarıyla Bornova ilçesinde gezmeye çıktı. Bornova Anadolu Lisesi önünde yola fırladığı ileri sürülen Günbeyi'ne önce H.B.'nin kullandığı 35 EHB 08 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun karşı şeridine düşen Günbeyi'ne daha sonra K.Ö. yönetimindeki 35 AJ 7590 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Günbeyi, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 24 aralıkta yaşamını yitirdi.

Önce serbest bırakılan sürücülerden H.B., daha sonra tutuklandı. Kaza yerinde yapılan bilirkişi incelemesinde, ölen genç asli, sürücü H.B. ise tali kusurlu bulundu. Arkadaşları, Günbeyi'nin yanlarına yaklaşan köpekten korktuğu için yola doğru koştuğunu, bu nedenle kazanın meydana geldiğini belirttiler. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, bilirkişi raporuna rağmen her 2 sürücü hakkında, "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 3 yıldan 6'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Davanın, önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacağı bildirildi.

Günbeyi'nin arkadaşları, Facebook'ta bir sayfa açarak ölümüyle ilgili üzüntülerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler