Konak Angelina'ya fena çattı

Konak, "Niye geldi ki anlamadım?" dedi. Karadenizli şarkıcı Volkan Konak geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konser verdi. Başarılı performansıyla müzikseverlerden tam not alan Konak, konser sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıc

Konak Angelina'ya fena çattı

Konak, "Niye geldi ki anlamadım?" dedi. Karadenizli şarkıcı Volkan Konak geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da muhteşem bir konser verdi. Başarılı performansıyla müzikseverlerden tam not alan Konak, konser sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı ilk olarak Angelina Jolie'nin Hatay'a gelmesini eleştirdi.

DİKKAT ÇEKTİ, O KADAR
Konak, "Geldi de ne oldu. Dikkatleri oraya çekti. O kadar. Gelmişse ne olmuş, hoş gelmiş... Çocuklaramerhemmi oldu yani. Biz zaten dünya insanlarıyla bağımızı biliyoruz. Dünyanın bir yerinde bir kadın doğumesnasında ölse biz onun acısını yaşarız. Yani gelmesi hiç önemli değil" dedi. Konak, Jolie açıklamalarından sonra sahnede sadece şarkı söylemediğini kabare şov yaptığını söyledi. Konak şöyle devam etti: "Kadınlarımız gibi asil, Anadolu toprağı gibi vefalı hayranlarımla aramda güçlü bir bağ var."

HERKES HADDİNİ BİLMELİ
Bir sinema projesinde yer almayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili olarak da Konak, "Üstatlarımıza müziğe başlarken söz verdim. Müziğin dışında bir şey yapmam. Yapmayacağım" dedi.

GENCEBAY ONUN DA BABASI!
Orhan Gencebay'ın kendisine çok destek verdiğini söyleyen Volkan Konak, "O benim babamdır, önünde her zaman ceketimi iliklerim. Bir memur gibi günde 8 saat ofisinde çalışır. Bu davranışı beni çok etkilemiştir. Ben de 8 saat ofisimde müzikle ilgili çalışıyorum. Orhan ağabeyden aldığım en büyük terbiye budur. Ben de gençlere aktarmaya çalışıyorum bu sistemi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler