Komutanını vuran asker yakalandı

Ankara'da, devriye görevi sırasında komutanı ve arkadaşını silahla vurduktan sonra kaçan asker, Aksaray'da düzenlenen operasyonla yakalandı.Edinilen bilgiye göre, komutanını ve arkadaşını silahla vurduktan sonra devriye aracıyla kaçan er Ramazan Bülbül, A

Komutanını vuran asker yakalandı

Ankara'da, devriye görevi sırasında komutanı ve arkadaşını silahla vurduktan sonra kaçan asker, Aksaray'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, komutanını ve arkadaşını silahla vurduktan sonra devriye aracıyla kaçan er Ramazan Bülbül, Aksaray'a yaklaştıktan sonra Koçaş mevkisinde izini kaybettirdi.

Yapılan aramalar sonucunda Bülbül'ün kullandığı jandarma devriye aracı, polis tarafından şehir merkezinde Örnek Sanayi Sitesi arkasındaki Hobi Bahçeleri yanında terk edilmiş olarak bulundu.

10 gün önce izinli olarak geldiği Aksaray'da bir otomobilin çalınması olayına karıştığı ve polis tarafından gözaltına alındığı öğrenilen Bülbül'ün eşkali, polis ekiplerine dağıtılarak yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bülbül'ün Hacı Hasanlı Mahallesi'nde görüldüğü bilgisi üzerine harekete geçen polis, mahallenin giriş ve çıkışları kapattı.

Bölgeye çelik yelekli çok sayıda polis ekibinin sevk edilmesinden sonra başlatılan operasyonda, bir apartmanda sıkıştırılan Bülbül, polise teslim oldu.

Ankara-Etimesgut'ta bir birliğe ait askeri araç, Eskişehir yolunda devriye görevi sırasındayken, araçtaki komutanını ve asker arkadaşını silahla yaralayan Er Ramazan Bülbül, aynı araçla kaçmıştı.

Kaçan Bülbül'ün yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem