Komşuyu iki yıl Erdoğan yönetsin

Yunanistan'dan Türkiye'yi ziyarete gelen Hıristiyan din adamlarını gezdiren Kore Metropoliti Pater Sotirios Trambas, "Başbakan Erdoğan, 2 yıllığına Yunanistan'a gelip bizi ekonomik krizden çıkarsın" dedi.Beraberindeki heyetle birlikte Eğirdir'deki Ayastef

Komşuyu iki yıl Erdoğan yönetsin

Yunanistan'dan Türkiye'yi ziyarete gelen Hıristiyan din adamlarını gezdiren Kore Metropoliti Pater Sotirios Trambas, "Başbakan Erdoğan, 2 yıllığına Yunanistan'a gelip bizi ekonomik krizden çıkarsın" dedi.

Beraberindeki heyetle birlikte Eğirdir'deki Ayastefanos Kilisesi'ni ziyaret eden Metropolit Trambas ve burada sahip olduğuTürkiyeCumhuriyeti kimliğini göstererekBaşbakan Erdoğanhakkında övgü dolu sözler söyledi.

"36 yıl Kore'de görev yaptım. Bana böyle bir şey verilmedi. 2 yıldır Türkiye'de görev yapıyorum. Şu an Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım" diyen Trambas ve "Bunu bana Erdoğan verdi. Bize çok büyük değer veriyor. Dinlere karşı saygısı çok fazla.

2 yıllığına Yunanistan'a gelip bizi de ekonomik krizden çıkarıp Türkiye gibi güzel bir ülke haline getirse çok mutlu olacağız. Erdoğan yönetime geldi biz de rahat hareket ediyoruz" dedi. Daha önce kiliselerin kapısından giremediklerini belirten Trambas, "Şimdi biz gelmeden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral kilisenin kapısını açtırıyor. Çok çok memnunuz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler