Komşuların kavgası kanlı bitti

Olay, bugün öğle saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirine komşu olan Davulcu ve Domlen aileleri arasında, aynı yaştaki çocuklarının gönül ilişkisi yaşadığının öğrenilmesiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma,

Komşuların kavgası kanlı bitti
Olay, bugün öğle saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbirine komşu olan Davulcu ve Domlen aileleri arasında, aynı yaştaki çocuklarının gönül ilişkisi yaşadığının öğrenilmesiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 ailenin yakınlarının katılımıyla kavgaya dönüştü. 
 
Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen av tüfeğinden çıkan saçmalar; Sibel Domlen, Zeynep Domlen, Hasan Domlen, Naime Domlen, Mehmet Ulusoy, Müjde Ulusoy, Tülay Zurnacı, Müslüm Çayır ve Şahin Rüzgar'a isabet etti. Yaralanan 9 kişi, sokak sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü.
 
Olayın ardından inceleme başlatan polis ise kavgaya karıştığı saptanan 3 kişiyi gözaltına alırken, yeni bir kavga yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler