Komşuda deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Yunanistan’ın Girit Adası açıklarında meydana gelen depremde ilk alınan bilgilere göre herhangi bir hasar ve can kaybının söz konusu olmadığını açıkladı.AFAD tarafından yapılan açıklamada, bugün s

Komşuda deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Yunanistan’ın Girit Adası açıklarında meydana gelen depremde ilk alınan bilgilere göre herhangi bir hasar ve can kaybının söz konusu olmadığını açıkladı.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, bugün saat 13.34’te Yunanistan’ın Girit Adası açıklarında bir deprem meydana geldiği belirtilerek, “AFAD Türkiye Deprem Veri Merkezi’nden ve Ulusal Deprem Gözlem İstasyonları’ndan alınan verilere göre saat 13.34’te meydana gelen ve merkez üssü Girit açıkları olan depremin büyüklüğü 4.2 Mw ve derinliği 53.80 km olarak gerçekleşmiştir. Depreme ilişkin ilk alınan bilgilere göre herhangi bir hasar ve can kaybı söz konusu değildir. Bölgedeki deprem aktivitesi Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 izlenmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler