Komiser Yardımcısının Yaralanması Olayına 3 Gözaltı

Gaziantep'te komiser yardımcısı Hacı Berk'in silahla yaralanması olayıyla 3 kişi gözaltına alındı. Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü'nde görevli grup amiri komiser Hacı Berk'e izinli gününde Şahinbey ilçesi Şanlıdere Caddesi'nde 27 ARC 68 plakalı otomobiliyle

Komiser Yardımcısının Yaralanması Olayına 3 Gözaltı

Gaziantep'te komiser yardımcısı Hacı Berk'in silahla yaralanması olayıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü'nde görevli grup amiri komiser Hacı Berk'e izinli gününde Şahinbey ilçesi Şanlıdere Caddesi'nde 27 ARC 68 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Kaçan şahısların peşine düşen polisler, M.Y isimli şahsın jandarma sorumluluk bölgesinde yer alan Kızılhisar Mahallesi'nde bir konutta bulunduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçti. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı görevlileri ile birlikte yapılan operasyon sonucunda M.Y ile birlikte K.A.Ö ve İ.K isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda 2 adet 9 mm çaplı tabanca, 15 adet MKE yapımı fişek, bunun yanında 1 adet pompalı tüfek ile 6 adet av fişeği ele geçirildi. Kimlik bilgileri incelenen şüpheli şahıslardan M.Y. isimli şahsın, sahte kimlik kullandığı ve 2 adet kasten öldürme suçundan ve görevli memura görevi yaptırmamak için direnme suçundan arandığını tespit edildi.

Sorgularının ardından adli mercilerine sevk edilen şahıslardan M.Y. tutuklanırken, K.A.Ö ve İ.K adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Komiser Yardımcısının Yaralanması Olayına 3 Gözaltı

Komiser Yardımcısının Yaralanması Olayına 3 Gözaltı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem