Komik duruma düşüren aranıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu, DİSK'in 14. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında eski Başbakanlardan Tansu Çiller hakkında yakalama kararı çıktığını iddia etti.Kürsüde konuşma yaptığı sırada görevlilerden birinin geti

Komik duruma düşüren aranıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu, DİSK'in 14. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında eski Başbakanlardan Tansu Çiller hakkında yakalama kararı çıktığını iddia etti.

Kürsüde konuşma yaptığı sırada görevlilerden birinin getirdiği notu okuyan Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarım bir not getirdiler, Tansu Çiller'e tutuklama kararı çıktı diye. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin ardından salondan alkış sesleri yükseldi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN DÜZELTME
CHP lideri Kılıçdaroğlu toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada kendisine verilen bilgi notunun doğru olmadığını ifade etti. Kılıçdaroğlu basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine yapmış olduğu açıklamada: "Bana not geldi ama daha sonra o notun yanlış olduğu söylendi." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem