Kol naklinden acı haber!

Antalya'da çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır hayatını kaybetti.

Kol naklinden acı haber!

Antalya'da 21 Ocak'ta çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır saat 16:00'da kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Ankara'da çift kol ve çift bacak nakli olan Şevket Çavdar da 27 Şubat'ta aynı sebepten hayatını kaybetmişti.

Çift kol ve bir bacak nakli yapılan Kavdır, ameliyattan sonra durumu ağırlaştığı için 26 gün yoğun bakımda kalmış ve 200 ünite kan verilmişti. "İlk yapmak istediğim şey çocuklarımın ellerinden tutmak" diyen Kavdır'ın hayati tehlikesi uzunca bir süre devam etmişti.

Cihan Topal'dan sonra Türkiye'nin ikinci çift kol nakli yapılan ismi olan Atilla Kavdır, iyileşip hastaneden taburcu olduktan sonra, aşırı ilgiden rahatsız olduğunu söyleyerek bir ay önce hastaneye dönmüştü. Fizik tedavi gören Kavdır, çift kol naklinden 101 gün sonra bugün saat 16.00'da, böbrek ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler