Kocaman: Bu sene namus senesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulunurken bu senenin kendileri için namus senesi olduğunu söylüyor.Kocaman, "3 Temmuz sabahından beri, o gün var olan sonradan aramıza katılan tüm oyunculara, Galatasaray maçı dahil olmak üzere, tüm

Kocaman: Bu sene namus senesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulunurken bu senenin kendileri için namus senesi olduğunu söylüyor.

Kocaman, "3 Temmuz sabahından beri, o gün var olan sonradan aramıza katılan tüm oyunculara, Galatasaray maçı dahil olmak üzere, tüm kalbimle teşekkür ediyorum. 

Olağanüstü bir sezon yaşıyoruz. Bu süreçte sizin yerinize başka takım olsaydı, bunu altını çizerek söylüyorum, bugünleri bile görmesi mümkün olmazdı. Hala ve hala şampiyonluk şansımız devam ediyor.

Sonuna kadar yarışacağız. Biz bu sene her şeyin en güzelini hak ediyoruz. Her şey halen bizim elimizde. Biriniz dahi, 'Biz kötüyüz, başarılı değiliz' diye düşünmesin. Burada yapılan her doğru iş futbolcu grubunundur.

Hataları sonuna kadar ben göğüslerim. Son maçın son düdüğüne kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Bu sene bizim için ne olursa olsun, nasıl biterse bitsin bir namus senesi. Tüm yaşatılanlara rağmen yıkılmadık"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem