Kocaeli’de korkunç patlama !

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tüpten kaynaklandığı iddia edilen patlamada, bir kişi yaralandı.Kocaeli'nin Derince İlçesi Sırrı Paşa mahallesinde bayram namazından önce tüpten çıktığı iddia edilen bir patlama meydana geldi. Mahalle halkı terör saldırısı s

Kocaeli’de korkunç patlama !

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tüpten kaynaklandığı iddia edilen patlamada, bir kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Derince İlçesi Sırrı Paşa mahallesinde bayram namazından önce tüpten çıktığı iddia edilen bir patlama meydana geldi. Mahalle halkı terör saldırısı sanıp kendini sokağa atmasıyla gördükleri manzara karşısında hayretler içine düştü. İddialara göre, Nurettin A.'ya ait tek katlı evde bulunan tüp günlerce sızarak evin içini doldurdu. Yine Selçuk sokakta bir evi daha bulunan Nurettin A., bayram namazından önce nadiren uğradığı evine gitti. Nurettin A, sıkışan gazın kokusunu alamadı. Nurettin A., evin ışıklarını açması ile sıkışan gaz nedeniyle büyük bir patlama gerçekleşti. Patlamanın etkisi ile ev kullanılamaz hale gelirken çevredeki apartman ve araçların camları kırıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Nurettin A.'yı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hayati tehlikesi bulunmayan Nurettin A.'nın kolunda ve bacaklarında yanık olduğu ifade edildi.

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kocaeli’de korkunç patlama !

Kocaeli’de korkunç patlama !

Kocaeli’de korkunç patlama !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem