Koca minibüsü devirdi

Aydın'da şoförü alkollü olduğu iddia edilen aşırı hızlı minibüs sokak ortasında devrildi. Kazanın mahalle sakinlerinin sokakta olmadığı zamanda meydana gelmesi olası bir faciayı önledi. Mahalle sakinleri, minibüs şoförüne tepki gösterdi.Kaza bugün akşam s

Koca minibüsü devirdi

Aydın'da şoförü alkollü olduğu iddia edilen aşırı hızlı minibüs sokak ortasında devrildi. Kazanın mahalle sakinlerinin sokakta olmadığı zamanda meydana gelmesi olası bir faciayı önledi. Mahalle sakinleri, minibüs şoförüne tepki gösterdi.

Kaza bugün akşam saatlerinde Aydın Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesi Kalfaköy Mahallesi yolunda meydana geldi. Alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Sezgin Kahvecioğlu'nun kullandığı 09 EP 441 plakalı minibüs daracık sokakta devrildi. Boş olan minibüsten şoför itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Hafif yaralı olan şoför, ambulansla hastane kaldırıldı.

Bu arada mahalle sakinleri devrilen minibüsten çıkarılan 2 kadının olay mahallinden kaçırıldığını iddia etti. Mahalle sakinleri sürücülerin güzergahdan hızlı geçmelerine de tepki gösterdi.

Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, minibüsün kaldırılmasıyla açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler