KKTC'de korkunç işkence!

KKTC'de geçtiğimiz ay 6 yaşındaki çocuğa tecavüz edilmesinden sonra soruşturma başlatan polis, 27 yaşındaki F.D. 'yi, olayın şüphelisi olarak gözaltına alınmıştı. Suçsuz olduğu saptanan F. D. 'nin gözaltında kaldığı sürede işkenceye maruz kaldığı için 2 a

KKTC'de korkunç işkence!

KKTC'de geçtiğimiz ay 6 yaşındaki çocuğa tecavüz edilmesinden sonra soruşturma başlatan polis, 27 yaşındaki F.D. 'yi, olayın şüphelisi olarak gözaltına alınmıştı. Suçsuz olduğu saptanan F. D. 'nin gözaltında kaldığı sürede işkenceye maruz kaldığı için 2 ameliyat geçirdi. 

KKTC'de geçtiğimiz ay 6 yaşındaki bir kız çocuğa tecavüz ettiği şüphesi ile 27 yaşındaki F.D. , polis tarafından gözaltına alındı. Ancak şüphelinin suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakıldı. Serbest bırakılan genç, iddiasına göre, evden alındığı andan itibaren işkenceye maruz kaldığını ileri sürdü. F. D. , çalıştığı işyerine gelen polislerin kendisine birkaç soru sorduklarını ve kendisinin olayla ilgili haberinin olmadığını belirtirken, fotoğrafımı çekip çocuğa göstermişler dedi.

ALİ ÇAVUŞ: 'KAZA YAPTIĞINI SÖYLE'

Polis karakolunda ifadesini aldıktan sonra evine gittiğini söyleyen Fatih Demirel önce yaşadıklarını umursamadığını, daha sonrasında ise rahatsızlanmaya başladığı için doktora gittiğini söyledi. Doktora gitmeden önce polis karakolunda ifadesini alan görevliye mesaj gönderdiğini belirten Demirel, Ali Çavuş'un kendisini arayarak soran olursa 'Kaza yaptığımı' söylememi istedi" diyerek başına gelenleri anlattı.

Girne Akçiçek Hastanesine gittiğini söyleyen Demirel, "Hemşireler bana doktorun görmesinin şart olduğunu söylediler. Genel cerrahi uzmanı kontrol ettikten sonra ambulansla Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesine gönderdiler. Bağırsaklarımın birbirine dolaştığını için ameliyata alındım. 3 hafta hastanede kaldım. Dizlerimden yukarısı tutmuyordu. Ne yersem geri çıkarıyordum. Bunun üzerine ikinci bir ameliyat geçirdim"diye konuştu.

TÜRKİYE VATANDAŞI OLDUĞUM İÇİN

Yaşadıklarını anlatırken başından geçen olayların şokuyla sık sık titremeler yaşayan F. D. , Türkiye vatandaşı olduğu için ırkçılık yapıldığını ve polislerin kendisine T. C. vatandaşı olduğu için şiddet gösterdiklerini iddia ederek "Benim yerimde başka biri olsaydı bunlar yapılmazdı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem