Kızlarını pazarlayan anne cezaevine konuldu...

Batman'da, 11 ve 12 yaşlarındaki iki kızını erkeklere pazarladığı iddia edilen 26 yaşındaki kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi'nde önceki gün bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdü

Kızlarını pazarlayan anne cezaevine konuldu...

Batman'da, 11 ve 12 yaşlarındaki iki kızını erkeklere pazarladığı iddia edilen 26 yaşındaki kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi'nde önceki gün bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, S.B. (26) adındaki kadını, S.B. (11) ve Ş.B. (12) adlı kız çocuklarını erkeklere pazarlarken suçüstü yakaladı. Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkartılan anne S.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, küçük yaştaki kız çocuklarının mahkeme kararı ile koruma altına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem