Kızını 15 yerinden bıçakladı!

Eve geldiğinde eşinden şiddet gördüğü için baba evine dönen kızı Sevgi D.'yi gören baba Basri D., "Nasıl haber vermeden kocanın evini terk edersin?" diyerek tartıştığı kızını 15 yerinden bıçakladı. Araya giren üvey anne Gülbahar K. da (55) iki yerinden bı

Kızını 15 yerinden bıçakladı!

Eve geldiğinde eşinden şiddet gördüğü için baba evine dönen kızı Sevgi D.'yi gören baba Basri D., "Nasıl haber vermeden kocanın evini terk edersin?" diyerek tartıştığı kızını 15 yerinden bıçakladı. Araya giren üvey anne Gülbahar K. da (55) iki yerinden bıçakla yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gülbahar K ve Sevgi D., hayati tehlike devam ettiği için Manisa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bıçak darbelerinden birinin atardamarına geldiği öğrenilen Gülbahar K.'nın da durumu ciddiyetini koruyor.

Basri D. olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem