Kızına webcam'de şov yaptırdı!

Fatih’teki evlerinde para karşılığında webcam’da kızı G.G. (24) ile birlikte canlı seks şov yaparak erkekleri tahrik eden anne R.G. (46), bir erkek izleyicinin isteği üzerine 7 yaşındaki küçük kızını da çirkin işine alet edince hapsi boyladı.BABALARI EVE

Kızına webcam'de şov yaptırdı!

Fatih’teki evlerinde para karşılığında webcam’da kızı G.G. (24) ile birlikte canlı seks şov yaparak erkekleri tahrik eden anne R.G. (46), bir erkek izleyicinin isteği üzerine 7 yaşındaki küçük kızını da çirkin işine alet edince hapsi boyladı.

BABALARI EVE GEÇ GELİYORDU!

Vatan'ın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, 24 yaşındaki G.G. internet ortamında irtibat kurduğu erotik site yöneticileri ile para karşılığı kamera karşısında soyunmak için anlaştı. Uzak bir semtte çalışan babasının geç saatlerde eve gelmesinden istifade eden G.G., 2011 yılı başından itibaren evindeki bilgisayarın karşısına geçip webcamı açarak tamamen soyunmak suretiyle site yöneticilerinin servis sağladığı erkek şahıslara gösteri yapmaya başladı.

ANNE DE KIZINA KATILDI

Durumdan haberdar olan 46 yaşındaki anne R.G’de bir süre sonra kızı ile birlikte webcamın karşısına geçerek soyunmaya başladı. Anne kız bu şekilde sitenin kendilerine yönlendirdiği erkek müşterilere canlı seks şov yaptırıyordu. 3-4 ay kadar süren bu eylemler sırasında zaman zaman odaya giren evin 7 yaşındaki küçük kızı M.B.G.’de kameranın etki alanına girince, kendilerini izleyen bir erkek müşterinin dikkatini çekti. Bu kişinin talebi üzerine anne-kız, küçük kızın elbiselerini çıkararak cinsel bölgelerinin kamerada görünmesini sağladılar.

POLİSLER EVİ BASIP GÖZALTINA ALDI

13 Nisan 2011 tarihinde meydana gelen bu görüntüye şahit olanlar olayı polise ihbar etti. Ertesi gün anne-kızın yaşadığı Fatih’teki eve baskın düzenleyen polisler R.G. ve G.G.’yi gözaltına aldı. Çıkartıldıkları Fatih Sulh Ceza Mahkemesi’nde dolaylı olarak suçlamayı kabul eden R.G. ve G.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. “Çocuğun basit cinsel amaçlı istismarı” suçundan TCK’nın 103/1-3. maddeleri gereğince 4.5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan anne-kızın yargılanmalarına önümüzdeki günlerde ağır ceza mahkemesinde başlanılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem