Kızılay'daki istifanın perde arkası!

Herkes için sürpriz oldu. Kimse beklemiyordu. Sağlığını gerekçe gösterse de inandırıcı bulunmadı.Çünkü istifadan bir gün önce Somali projelerini heyecanla paylaşmıştı.İstifanın perde arkasında konuşulan senaryolara yer verildi.ÇOK FAZLA ÖNE ÇIKIYORSUNUZ K

Kızılay'daki istifanın perde arkası!

Herkes için sürpriz oldu. Kimse beklemiyordu. Sağlığını gerekçe gösterse de inandırıcı bulunmadı.

Çünkü istifadan bir gün önce Somali projelerini heyecanla paylaşmıştı.

İstifanın perde arkasında konuşulan senaryolara yer verildi.

ÇOK FAZLA ÖNE ÇIKIYORSUNUZ
Küçükali'ye yakın bir ismin gazeteye verdiği demeç kafaları karıştırdı. Gazetinin istifa nedenini sorduğu o kişinin iddiası hayli ilginçti:

'Son zamanlarda Somali için de çok fazla TV ve televizyon görüşmesi yapıyordu. Biz de kendisine 'Çok fazla öne çıkıyorsunuz, sorun olmasın' diyerek dikkatini çekmiştik.'

İstifanın mini kronolojisi de anlatıldı. Geçtiğimiz hafta içi boyunca projelerini anlatan Küçükali, program dışı bir randevuyla Başbakan Erdoğan ile görüştü.

Daha sonra telefonlarını kapatıp memleketi Trabzon'a döndü. İşte bu görüşmeden sonra istifa dilekçesini yazdı.

SENARYOLAR
İşte o senaryolar:

-Tekin Küçükali'nin beklenmedik vedasıyla ilgili olarak Somali kampanyasını kişisel ve kurumsal olarak çok fazla sahiplenmesi, ekip arkadaşlarının bile dikkatini çekip uyarmasına yol açacak boyuta ulaşmıştı.
-Somali kampanyası sırasında bağış toplayan diğer derneklerle kimi durumlarda karşı karşıya geldi. Bu da rahatsızlık yarattı.
-Seçimler öncesinde Kızılay Adana Teşkilatıyla ilgili olarak aldığı kararlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'i rahatsız etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler