Kızılay’da pankart gerginliği

Kızılay'da bulunan pankartları toplamak isteyen polis ile Halkevleri'ne üye eylemciler arasında arbede çıktı.Çankaya ilçesi Konur ve Yüksel Sokak'ta bulunan Halkevleri'ne ait pankartları polis ekipleri yasa dışı olduğu gerekçesiyle toplamak istedi. Pankar

Kızılay’da pankart gerginliği

Kızılay'da bulunan pankartları toplamak isteyen polis ile Halkevleri'ne üye eylemciler arasında arbede çıktı.

Çankaya ilçesi Konur ve Yüksel Sokak'ta bulunan Halkevleri'ne ait pankartları polis ekipleri yasa dışı olduğu gerekçesiyle toplamak istedi. Pankartların polis tarafından alınmasına karşı çıkan Halkevleri'ne üye eylemciler ile polis arasında bir süre arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında polis ekipleri biber gazı ve plastik mermiyle eylemcilere müdahale ederken, eylemciler de polis ekiplerine soda şişesi ve tekmelerle saldırdı. Arbede sonrasında eylemciler kısa süre içerisinde pankartlarını toplayacağını söyleyerek polisten izin istedi. Polis de bu talebe olumlu yanıt vererek, pankartların toplanması için eylemcilere süre verdi.

Kızılay’da pankart gerginliği

Kızılay’da pankart gerginliği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler