Kız yurdunda taciz skandalı

 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü'nde bulunan prefabrik "kız yurdu" binasında banyoların bulunduğu bölmede kazan dairesi ile ortak olan duvara delik açıldığı ortaya çıktı. POLİS İNCELEMEDE BULUNDUOlayın, duş alan bir öğrencinin farketmesi üzerine

Kız yurdunda taciz skandalı

 

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü'nde bulunan prefabrik "kız yurdu" binasında banyoların bulunduğu bölmede kazan dairesi ile ortak olan duvara delik açıldığı ortaya çıktı.

 

POLİS İNCELEMEDE BULUNDU

Olayın, duş alan bir öğrencinin farketmesi üzerine ortaya çıkmasıyla, polis ekipleri ve üniversite yetkilileri yurda gelerek incelemelerde bulundu.

 

Yapılan incelemeler sonucunda lavaboların bulunduğu alanda da duvarın delindiği görüldü. Duvarların duş alan öğrencileri izlemek ve görüntülemek üzere delindiği iddia ediliyor. Öte yandan bazı öğrenciler yurda gelen bir üniversite yetkilisinin, kendilerine olayın duyulmaması ve basına yansımaması için telkinde bulunduklarını belirtti. Duruma tepki gösteren öğrenciler, hiçbir güvenliklerinin olmadığını belirterek, faillerin bulunması için karakola giderek şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem