Kız başına ev bastı! Hemde silahla...

 İzmir'de eski sevgilisinin evine geren bir kişi, kadını ve erkek arkadaşını silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesi Karataş semti 345 Sokak üzerindeki bir eve erkek arkadaşı Erdal Y. ile gelen Kamuran K. birlikte alkol almay

Kız başına ev bastı! Hemde silahla...
 İzmir'de eski sevgilisinin evine geren bir kişi, kadını ve erkek arkadaşını silahla yaraladıktan sonra kaçtı.
 
Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesi Karataş semti 345 Sokak üzerindeki bir eve erkek arkadaşı Erdal Y. ile gelen Kamuran K. birlikte alkol almaya başladı. Bu sırada Kamuran K'nın eski sevgilisi olduğu iddia edilen E.S.Ç. eve gelerek zile bastı. Kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri giren şüpheli, Erdal Y. ve  Kamuran K'ya silahla ateş ederek kaçtı.
 
 Vücudunun çeşitli yerlerine 5 kurşun isabet eden Erdal Y. dördüncü kattaki asansöre binerek aşağıya indi. Bu şekilde yaklaşık 100 metre giden yaralı şahıs, taksiye binmek isterken yere düştü. Kamuran K. da Erdal Y'nin yanına gelerek bir süre bekledi.
 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Erdal Y'yi 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Kamuran K'yı ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
 
Yaralı 2 kişinin de hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.
 
Kimlik Tespit ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler zanlının olay yerinde bıraktığı suç aleti silahı ve cep telefonunu incelemeye aldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olaydan sonra bir süre yaya olarak uzaklaştıktan sonra, çalıştığı kamu kurumunun kiraladığı otomobile bindiği belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem