Kıyı sempozyumu yarın

Nurgül GÜNAYDIN 21 KASIMTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Trabzon Şubesinin düzenlediği 7. Ulusal Kıyı Mühendisliği Sempozyumu yarın başlıyor. İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, bu sempozyumda, ülke genelinde bugüne kadark

Kıyı sempozyumu yarın

Nurgül GÜNAYDIN 21 KASIM

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Trabzon Şubesinin düzenlediği 7. Ulusal Kıyı Mühendisliği Sempozyumu yarın başlıyor. İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, bu sempozyumda, ülke genelinde bugüne kadarki kadarki akademik etkinliklerde gerçekleştirilmeyen bazı etkinlikleri  de olacağını söyledi. Yaylalı İlk gün sempozyumunda 65 bildiri olacağını ve 300’ün üzerinde misafiri ağırlayacaklarını dile getirdi.

23 Kasım 2011 Çarşamba günü Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde halkın katılımı toplantısını da gerçekleştireceklerini hatırlatan İMO Başkanı Yaylalı, “Sempozyumda akademik olarak gerçekleştirilen bildirimleri, tüm halkı da bir araya getirmek amacıyla gerçekleştireceklerini ve fikri olup da söylemek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz” diye konuştu.

Etkinliklere başlamadan Doğu Karadeniz’de bulunan bine yakın kıyı kullanıcısı ile yüz yüze anketler gerçekleştirdiklerine işaret eden Başkan Yaylalı bu anketin sonuçlarını da paylaşacaklarını belirtti. Yaylalı, “Ayrıca katılımcıların da kıyı ile ilgili sorun ve önerilerini de dile getireceğiz ve kapanış bildirgesi ile sempozyumu tamamlayacağız. Trabzon’un bir kongre merkezi olması dileğimizin önemli bir adımını gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Trabzon halkında da bu etkinliğe yoğun bir şekilde katılım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

21 Kasım 2011 Pazartesi

Saat 09.10.00 arası açılış ve protokol konuşmaları

11.00-17.00 arası oturumlar

17.30-20.00 arası açılış kokteyli

YER: KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde

20.00-21.00 arası resital Suna Kan (Keman, Devlet Sanatçısı) Cana Gürmen (Piyanist)

YER: KTÜ Atatürk Kültür Merkezi

22 Kasım 2011 Salı

09.00-17.00 oturumlar

YER: KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi

23 Kasım 2011 Çarşamba 09.00-12.00 Kıyı Mühendisliği’nde Halkın Katılımı Toplantısı

YER: Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem