Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şok iddia

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un askerlik için Fransa'ya kaçtığı, 9 bin euro avansla Türkiye'ye döndüğü iddia ediliyor.Fransız fotomodel şirketi Sas Success'in Başkanı Henry Jean Guy Chevalier, organizatör Erkan Özerman'ın Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a 3 yıl önc

Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şok iddia

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un askerlik için Fransa'ya kaçtığı, 9 bin euro avansla Türkiye'ye döndüğü iddia ediliyor.

Fransız fotomodel şirketi Sas Success'in Başkanı Henry Jean Guy Chevalier, organizatör Erkan Özerman'ın Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a 3 yıl önce sözleşmeye aykırı davranıp bir dizide oynadığı iddiasıyla İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açtığı 146 bin liralık tazminat davasında tanıklık yaptı.

2002 Best Model Of The World'te birinci olan Tatlıtuğ'un Paris'teki şirketlerinde çalıştığını anlatan Chevalier, "Özerman, Tatlıtuğ'u Fransa'ya getirdi. Tatlıtuğ askere gitmemek için acele kontrat istiyordu. Özerman da Fransa'da kalabilmesi için onu üniversiteye yazdırmak istedi. Ancak lise diploması olmadığı ortaya çıktı. 9 bin euro (21 bin 600 lira) avansı borç takarak Türkiye'ye döndü" dedi.

Chevalier, ABD ve Avrupa'da çalışma izni aldıklarını belirttiği Tatlıtuğ'u "İhtiyaçları için verdiğimiz paraların karşılığını ödemedi" diyerek suçladı. Mahkeme, sözleşmenin yorumlanması için dosyayı bilirkişiye gönderme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler