Kitabında 'O'nu açıklayacak

Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast, cinayetle ilgili bilinmeyenlerin de içinde olacağı bir kitap yazdığını açıkladı. Taraf gazetesine bir mektup yazan Samast, gazeteye daha önce yaptığı ‘Cinayetten üç ay önce biriyle görü

Kitabında 'O'nu açıklayacak

Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast, cinayetle ilgili bilinmeyenlerin de içinde olacağı bir kitap yazdığını açıkladı. Taraf gazetesine bir mektup yazan Samast, gazeteye daha önce yaptığı ‘Cinayetten üç ay önce biriyle görüştüm. Birlikte çay içtik. Kim olduğunu anlatacağım’ açıklamasında bahsettiği kişiyi ve bilinmeyen bazı olayları da söz konusu kitabında anlatacağını söyledi.

Tutuklu bulunduğu Kandıra 2 Nolu F Tipi Cezaevi’nde Taraf ’a önemli açıklamalarda bulunan ve 25 sayfalık bir mektup gönderen Ogün Samast, Dink davasının yeniden açılması halinde konuşacağını söyledi. Samast kitabın içeriğiyle ilgili ‘Hain stüdyolarda birkaç resim bende de var’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem