Kışanak'tan bir garip Trabzon açıkalaması!

 BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak partisinin grup toplantısında kendisine gönderilen Trabzon işi fularıyla konuştu. Tehdit vari açıklamalarda bulundu.BDP ve HDK'nın Trabzon ziyaretinin iptal edilmesi üzerine konuşan BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak,

Kışanak'tan bir garip Trabzon açıkalaması!

 BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak partisinin grup toplantısında kendisine gönderilen Trabzon işi fularıyla konuştu. Tehdit vari açıklamalarda bulundu.

BDP ve HDK'nın Trabzon ziyaretinin iptal edilmesi üzerine konuşan BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, Trabzon işi bir fularla konuşmaya çıktığını söyleyerek, bu fularla birlikte bana gelen mesajı okuyorum, "Sayın Gültan Kışanak Meclis'teki varlığınız bana güç vermektedir. Bir Trabzonlu olarak HDK ve BDP milletvekillerine yönelik faşist ve ırkçı saldırıları kınıyorum. Kullandığınızı bildiğim için bu Trabzon işi fuları size barışın ve kardeşliğin bir sembolu olarak gönderiyorum" diyerek bu fuları bana gönderen kardeşimize teşekkür ediyorum ve Karadenizli kadınlara sesleniyorum: Biliyorum içinizde biriken acılar var ama bize kapınızı açın. Yoksa o kapılar acı haberlere açılmaya devam edecek. Artık buna bir son vermeliyiz.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler