Kırmızıgül Arhavi'yi tanıtacak

 Sanatçı, Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Artvin'in Arhavi ilçesinde iki yıl sürecek bir dizi çekecek. Kırmızıgül, çekim için Arhavi ilçesine gelerek incelemelerde bulundu, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinden büyülendiğini ifade etti. Kırmızıgül, dizi pr

Kırmızıgül Arhavi'yi tanıtacak

 

Sanatçı, Yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Artvin'in Arhavi ilçesinde iki yıl sürecek bir dizi çekecek. Kırmızıgül, çekim için Arhavi ilçesine gelerek incelemelerde bulundu,

 

ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinden büyülendiğini ifade etti. Kırmızıgül, dizi projesini bölgede hayata geçireceklerini ifade ederek, dizinin dostluğu ve kardeşliği anlatan bir formatta olduğunu belirtti.

 

Özellikle Artvin geneli ile Arhavi ve komşu ilçe Hopa'da sahne çalışmaları yapacaklarını, muhtemelen ağustos ayının başlarında 120 kişilik bir ekiple bölgede olacaklarını ifade eden Kırmızıgül, "Çok iyi bir proje ile Eylül ayında ekranlara çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için Artvin bölgesini seçtik. Alınacak destek ve katkı ile rahat bir çalışma ortamının sağlanması sonucu projemiz

 

gerçekleşecek" dedi.

 

Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da sanatçının ilçeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:

 

"Çok önemli bir projenin hayata geçirileceğinin haberini aldık. Sanatı ve kişiliği ile herkese örnek olduğu gibi yönetmenlik mesleğinde de adından söz ettiren Sayın Mahsun Kırmızıgül'ün ilçemizdeki her türlü çalışmalarında belediye olarak üzerimize düşen ne ise yerine getireceğimizi bilmesini isterim. Arhavi'nin ve bölgenin tanıtımına büyük katkı sunacak olan bu çalışma bizim içinde çok önemlidir."

 

İstanbul Artvinliler Vakfı Başkanı Recai Delibaşoğlu da, Arhavi ve diğer yerlerde yapılacak bu çalışmanın önemli katkıları olacağını vurgulayarak şunları söyledi; "Arhavi belki de iki yılın sonunda ilçesine günde onlarca tur otobüsünün ziyaret ettiği ilçe konumunda olacak. Görüyorsunuz bu gün bir dizinin çekildiği mekan veya şehir, ilgi odağı haline geliyor, yerli ve yabancı turistlerin adeta uğrak yeri konumuna dönüşüyor. Umarım bu Arhavi için de böyle olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem