Kırıkkale'de flaş gelişme

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, askeriyeye ait silah mühimmat deposunda meydana gelen patlamalarla ilgili son bilgileri paylaştı.

Kırıkkale'de flaş gelişme

Kırıkkale'ye bağlı Yahşihan İlçesi'nde askeriyeye ait 4 katlı silah mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonrası Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner Patlamada hayatını kaybeden 3 işçinin cesedine ulaşıldığını açıkladı.

Gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılan patlamanın ardından çıkan yangına, askeri tesisteki itfaiye ile ilçe ve Kırıkkale Belediyesi İtfaiye ekibi müdahale ederken, çok sayıda ambulans da olay yerine sevk edildi.

Depolarda kimyasal madde olduğundan askeri tesise ambulans ve itfaiyenin dışında tüm giriş ve çıkışlar yasaklandı. Kırıkkale’den de duyulan ve endişe yaratan patlamada bina harabeye dönerken, çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ardından binaya giren ekipler, gece vardiyasında çalışan 4 işçiden 3'ünün cesedine ulaşıldı. 1 işçiyi arama çalışması ise sürüyor

4 İŞÇİDEN HABER ALINAMIYOR

Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ağaoğlu, olay yerine gelerek patlamayla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Özen, yaptığı açıklamada, saat 00.43'te TNT deposundaki patlamadan dolayı çıkan yangının söndürüldüğünü, içeride çalıştığı söylenen işçilerden haber alınamadığını belirtmişti. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ise sabah saatlerinde yaptığı açıklamada, "Patlamada hayatını kaybeden 3 işçinin cesedine ulaşıldı, 1 işçiyi arama çalışması sürüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem