Kırca; "Ayaklanacağız, And içiyorum"

Özel bir kanala katılan Levent Kırca, Ergenekon davası kararları hakkında açıklamalarda bulundu. Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusu'ndaki duruşma salonunda 20 Ekim 2008'de başlayan Ergenekon ana davası 4 yıl 10 ay sonra dün karara bağlandı. Davanın görü

Kırca; "Ayaklanacağız, And içiyorum"
Özel bir kanala katılan Levent Kırca, Ergenekon davası kararları hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampusu'ndaki duruşma salonunda 20 Ekim 2008'de başlayan Ergenekon ana davası 4 yıl 10 ay sonra dün karara bağlandı. Davanın görüldüğü İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi açıkladığı kararında yargılama süresince varlığı tartışma konusu olan Ergenekon'u örgüt olarak kabul etti. Konuyla ilgili farklı yorumlar yapılırken, en sert tepkiyi gösteren isimlerden biri de Levent Kırca oldu.
 
"ÇOK YÜREĞİMİ YAKTI"
 
Özel kanalın Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kırca, "Değerli dostlarımıza, yurtseverlere verilen bu cezalar gerçekten çok yüreğimi yaktı. Cezaları bekliyorduk çünkü bu bir oyundu. Bu oyunun başı sonu dizayn edilmişti. Bugünkü verilen kararlarda da insanları oraya sokmayarak, yakınlarını dahi mahkemeye sokmayarak bizi endişelendirdiler. Sonucun kötü olacağını hissettirdiler. Bundan sonra demokratik yollardan konu bizlere, demokratlara düşüyor"dedi.
 
"AYAKLANACAĞIZ"
 
Kırca, sözlerine şu şekilde son verdi: "Ayaklanacağız, demokratik yollardan haklarımızı arayacağız. İçerdeki dostları yalnız bırakmayacağız. Bir sanatçı olarak benim boynum kıldan ince, sonuna kadar bu yoldan yürüyeceğim. Bu konuda and içiyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler