Kiraladığı helikopterden atlayarak intihar etti

ABD’nin California eyaletine bağlı Newport Beach bölgesinde özel bir şirkete ait helikoptere yolcu olarak binen bir kişi yüzlerce metre yükseklikteki helikopterden atlayarak intihar etti.Los Angeles Times’ın haberine göre, 61 yaşındaki Gregory McFadden ge

Kiraladığı helikopterden atlayarak intihar etti

ABD’nin California eyaletine bağlı Newport Beach bölgesinde özel bir şirkete ait helikoptere yolcu olarak binen bir kişi yüzlerce metre yükseklikteki helikopterden atlayarak intihar etti.

Los Angeles Times’ın haberine göre, 61 yaşındaki Gregory McFadden geçen Salı günü öğle saatlerinde havalanan helikopterin Balboa İskelesi açıklarına geldiği bir sırada aniden helikopterin kapısını açarak kendisini aşağı bıraktı.

McFadden yüzlerce metreden Pasifik Okyanusu’na çakılırken, dehşet verici olayı sahildeki bir lokantadan izleyenler polise haber verdi.

McFadden olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucu ağır yaralı olarak Hoag Memorial Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, Gregory McFadden’ın intihar ettiğinin sanıldığını açıkladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem