K.Irak'tan Kızılay'a bir milyon dolar

Kuzey Irak'ta Mesud Barzani liderliğindeki Irak Kürdistan Demokratik Partisi, depremzedeler için kullanılmak üzere Türk Kızılay'ına bir milyon dolar bağışta bulundu.IKDP'den bir heyet bu sabah Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti. Ziyarette,

K.Irak'tan Kızılay'a bir milyon dolar

Kuzey Irak'ta Mesud Barzani liderliğindeki Irak Kürdistan Demokratik Partisi, depremzedeler için kullanılmak üzere Türk Kızılay'ına bir milyon dolar bağışta bulundu.

IKDP'den bir heyet bu sabah Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Türk Başkonoslosa Irak Kürdistan Demokratik partisi'nin Van'daki depremde zarar görenlerle dayanışma içinde olduğu söylendi. Heyet, bu dayanışmanın bir örneği olarak da Türk Başkonsolo'a, Kızılay'a iletilmek üzere bir milyon dolarlık bir çek teslim etti. Iraklı Kürtler, her türlü yardıma hazır olduklarını da bildirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem