Kilolarca esrar yakalandı!

SAMSUN, Ordu, Ankara ve Antalya’da polisin eş zamanlı yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşık 3 ay önce Dursun Mehmet Ocaktan,

Kilolarca esrar yakalandı!

SAMSUN, Ordu, Ankara ve Antalya’da polisin eş zamanlı yaptığı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaklaşık 3 ay önce Dursun Mehmet Ocaktan, Murat Yıldırım, Emrah Işık ve Aydın Çam’ı 21 kilo 500 gram esrarla yakaladı. Tutuklanan bu kişilerin verdiği bilgilerden hareket eden polis Samsun, Ordu, Antalya ve Ankara’da eş zamanlıoperasyon gerçekleştirdi ve 9 şüpheli gözaltına aldı.

Şüphelilerden Şevki Y. sorgu sonrası serbest bırakılırken 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren Metin Ş. ve Özcan O. denetimli serbestlik yasası uygulanarak serbest bırakıldı, diğer şüpheliler Ercan Ocaktan, Seçkin Yiğit, Ahmet Türk, Cevat Yurt, Mücahit Sanrı ve Ceyhun Demir tutuklanarak cevaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem