Kilise bir saldırı daha!

Suriye'de IŞİD denetiminde bulunan Bab Bölgesi'nden Ocak ayından bu yana atılan ve 21 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan roketlerin hedefindeki Kilis'e, saat 13.20 sıralarında yine 2 katyuşa roketi atıldı. Patlama sesi ardından bölgeye giden ekipleri

Kilise bir saldırı daha!

Suriye'de IŞİD denetiminde bulunan Bab Bölgesi'nden Ocak ayından bu yana atılan ve 21 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan roketlerin hedefindeki Kilis'e, saat 13.20 sıralarında yine 2 katyuşa roketi atıldı.

Patlama sesi ardından bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, roketlerin boş araziye düştüğü saptandı. Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından sınırda konuşlu topçu birlikleri; Fırtına obüsleri, çok namlulu roketatar bataryası ile Sakarya adlı roketatarlar ile saldırının yapıldığı IŞİD denetimindeki bölgeyi angajman kuralları kapsamında ateş altına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem