Kilis’e 1 roket daha atıldı!

18 Ocak'tan bugüne kadar 21 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis’e, bugün saat 12.30 sıralarında yine Suriye tarafından 2 roketatar mermisi atıldı. Roketlerin infilak etmesinin ardından, patlama olan bölgeye sağlık, kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. İşt

Kilis’e 1 roket daha atıldı!
18 Ocak'tan bugüne kadar 21 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis’e, bugün saat 12.30 sıralarında yine Suriye tarafından 2 roketatar mermisi atıldı. Roketlerin infilak etmesinin ardından, patlama olan bölgeye sağlık, kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. İşte Kilis'teki son dakika haberi..
 
1 ROKET DAHA ATILDI
 
Kilis’e, saat 16.30 sıralarında Suriye tarafından yine Katyuşa roketatar mermisi atıldı. IŞİD denetimindeki bölgeden atılan roket mermisi Doğan Güreş Paşa Mahallesi’ndeki boş araziye düşerek infilak etti. Kimsenin yaralanmadığı saldırı sonrası sınır birlikleri, roketin atıldığı IŞİD mevzisini Fırtına obüsleri ve Sakarya çok namlulu roketatar bataryası ile ateş altına aldı.
 
Bugün öğle saatlerinde  IŞİD terör örgütü kontrolündeki Suran bölgelerinden Kilis’e 2 adet roket atılmasının ardından bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla roketlerin atıldığı bölgelerdeki IŞİD silah mevzileri tespit edildi. Sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve  Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla ateş altına alınan IŞİD’e ait 2 silah mevziisi imha edildi. İlk belirlemelere göre 7  IŞİD’li terörist etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler