Kilis Valiliği’nden Suriye’den açılan ateşle ilgili açıklama

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriye tarafından Kilis'teki askerlerin üzerine ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de kayıp olduğunu açıkladı.Vali Süleyman Tapsız, saat 18.00 sıralarında Şehit Mehmet Hudut Karakolu soru

Kilis Valiliği’nden Suriye’den açılan ateşle ilgili açıklama

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Suriye tarafından Kilis'teki askerlerin üzerine ateş açılması sonucu çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de kayıp olduğunu açıkladı.

Vali Süleyman Tapsız, saat 18.00 sıralarında Şehit Mehmet Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde sınır devriyesi yapan askerlerin üzerine, Suriye tarafından Türkiye'ye geçmeye çalışan bir kaçakçı grubunun ateş açması sonucu çatışma çıkığını ifade ederek, "Bu esnada maalesef bir şehit oldu, bir askerimizde kayıp bununla ilgili olarak inceleme ve araştırmalar devam ediyor. Bu çatışmaların olduğu bölgede sınırımızda DEAŞ'ın kontrolü olan bir bölgedir. Bölgede jandarmamızın sınır birliklerimizin operasyonları ve incelemeleri devam ediyor" dedi.

Öte yandan şehit olan askerin Şanlıurfa Akçakale nüfusuna kayıtlı Yusuf Seylen (21) olduğu, bir askerin ise şoka girmesi nedeniyle hastaneye getirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem