Kılıç'ın kadrosu tamamlandı

Bakanlığa bağlı tüm birim yöneticilerini değiştiren Kılıç, son olarak Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü’nü atadıGençlik ve Spor Bakanlığı’nda Suat Kılıç’ın atanması sonrasında yeni çalışma kadrosu da oluşturuldu. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, eski gene

Kılıç'ın kadrosu tamamlandı

Bakanlığa bağlı tüm birim yöneticilerini değiştiren Kılıç, son olarak Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü’nü atadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Suat Kılıç’ın atanması sonrasında yeni çalışma kadrosu da oluşturuldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, eski genel müdür yardımcıları Nuri Demirci ve Atilla Ferah’ı müşavir kadrosuna atayarak, ilk icraatını gerçekleştirdi. Kılıç, daha sonra 81 ilden 76’sının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri’ni değiştirdi. Bakan yardımcılığına Doç. Dr. Yusuf Tekin getirildi. Tekin, bu göreve atanmadan önce Polis Akademisi’nde öğretim üyeliğinde bulunuyordu. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın müsteşarlığına da Kırıkkale Üniversitesi’nden Doç. Hakan Hakyemez atandı.

Yeni adıyla Spor Genel Müdürlüğü’nde Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Baykan Genel Müdür olurken, genel müdür yardımcılarına Tamer Taşpınar ve Dursun Türk atandı. Genel müdür yardımcılarından sadece Mehmet Kocatepe görevinde kaldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda son olarak müşavirliğe Emre Topoğlu atandı ve görevine başladı.

Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayımlanan atama kararına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne de Spor Genel Müdürlüğü Başmüfettişi  Şevki Akkaya getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem