'Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri yalan'

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Benimle ilgili fezleke gelsin, başımın üstüne. Ama Allah aşkına yolsuzluk yapan bakanların fezlekesi neden Meclis’e gelmiyor?” sözüne, “Dün diyor ki benim fezleke çok çabuk geliy

'Kılıçdaroğlu'nun söyledikleri yalan'

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Benimle ilgili fezleke gelsin, başımın üstüne. Ama Allah aşkına yolsuzluk yapan bakanların fezlekesi neden Meclis’e gelmiyor?” sözüne, “Dün diyor ki benim fezleke çok çabuk geliyor. Bu tam bir yalan. 2011 yılının Aralık ayında İzmir’de konuşma yapıyor bu fezlekeye konu olan konuşma o ve hakaret suçu. Benim fezlekem 3 yıl sonra geldi demiyor da, benim fezleke çok çabuk geldi diyor. Bu yalandır apaçık. İnsan inceletir. Ben bilmediği kanaatinde değilim. Bugünlerde bakanların fezlekeleri var ya gündem de. Onu istismar için, ben bunu içime sindiremiyorum diyor, bakanların ki gelmiyor benimki çok çabuk geliyor falan. Bunların hepsi şahsi suçlardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem