Kılıçdaroğlu’nu kendi açıklamalarıyla vurdu

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 yıl önce -Başbakan’ın dinlenmesi çok vahim bir olay- dediğini hatırlatarak, “-Cemaat saydamlaşsın- diyordu 2012’de. Bunu diyen kim; CHP’nin genel müdürü. Akşam başka sabah başka” dedi.Partisinin Adıyam

Kılıçdaroğlu’nu kendi açıklamalarıyla vurdu

Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 yıl önce -Başbakan’ın dinlenmesi çok vahim bir olay- dediğini hatırlatarak, “-Cemaat saydamlaşsın- diyordu 2012’de. Bunu diyen kim; CHP’nin genel müdürü. Akşam başka sabah başka” dedi.

Partisinin Adıyaman mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 yıl önce -Başbakan’ın dinlenmesi çok vahim bir olay- dediğini hatırlatarak, “-Cemaat saydamlaşsın- diyordu 2012’de. Bunu diyen kim; CHP’nin genel müdürü. Akşam başka sabah başka” ifadelerini kaydetti. Erdoğan, konuyla ilgili 27 Aralık 2012 tarihli bir gazete kupürünü de gösterdi.

Fethullah Gülen’in neden Türkiye’ye gelemediğini de soran Erdoğan, “Vatanına niye gelemiyor? Yoksa onunla ilgili de yasaklar, kumpaslar mı var? ’Niçin gelemiyor’ diye bir sorun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler