Kılıçdaroğlu'ndan PKK'ya çağrı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu belirterek anaların gözyaşlarını artırarak sonuç alınamayacağını söyledi.Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında menfeze konulmuş patlayıcının infil

Kılıçdaroğlu'ndan PKK'ya çağrı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu belirterek anaların gözyaşlarını artırarak sonuç alınamayacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında menfeze konulmuş patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu biri astsubay 2 askerin  şehit olması, 1 er ile 1 sivilin de  yaralanmasını kınadı.

Yazılı açıklama yapan Kılıçdaroğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu belirterek anaların gözyaşlarını artırarak sonuç alınamayacağını vurguladı. Terörist saldırıyı lanetleyen Kılıçdaroğlu, şehitlere rahmet, yaralı asker ile sivil vatandaşa da acil şifalar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem