Kılıçdaroğlu'ndan çok özel miting

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Manisa Milletvekili Özgür Özel için ''özel'' bir çalışma yaptırdı. CHP lideri cumartesi günü Özgür Özel için yapılacak tanıtım mitingine Mustafa Sar

Kılıçdaroğlu'ndan çok özel miting
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Manisa Milletvekili Özgür Özel için ''özel'' bir çalışma yaptırdı.
 
CHP lideri cumartesi günü Özgür Özel için yapılacak tanıtım mitingine Mustafa Sarıgül ile CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının gelmesini istedi. CHP lideri mitingin organizasyonu için de deiğer mitinglerin aksine Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i görevlendirdi.
 
CHP'nin Manisa Büyükşehir Adayı olan Milletvekili Özgür Özel için CHP çok "özel" bir çalışma yapacak. Özgür Özel için cumartesi günü Manisa'da yapılacak tanıtım törenine Kılıçdaroğlu bizzat Mustafa Sarıgül ve bazı büyükşehir belediye başkan adaylarını da çağırdı. Çok sayıda milletvekili de Manisa'ya çıkarma yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem