Kılıçdaroğlu'ndan 3 günlük yas için açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakanlar Kurulu tarafından 3 günlük yas ilan edilmesine ilişkin "Gazze'deki olaylar hepimizin yüreğini burkuyor. Umarız bir an önce ateşkes sağlanır" dedi.Kentteki ziyaretleri kapsamında Çukurova Belediye Başkanı Sone

Kılıçdaroğlu'ndan 3 günlük yas için açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakanlar Kurulu tarafından 3 günlük yas ilan edilmesine ilişkin "Gazze'deki olaylar hepimizin yüreğini burkuyor. Umarız bir an önce ateşkes sağlanır" dedi.

Kentteki ziyaretleri kapsamında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile makamında bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra belediye tarafından Belediye Evleri Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, buradan Adana Havalimanı'na geçti.

Kılıçdaroğlu, burada bir muhabirin İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından Bakanlar Kurulu tarafından 3 günlük yas ilan edilmesine ilişkin sorusuna, "Gazze'deki olaylar hepimizin yüreğini burkuyor. Umarız bir an önce ateşkes sağlanır. Çünkü öncelikli yapılması gereken ateşkesi sağlamak. O sağlanırsa belki ondan sonra bir barış sürecine doğru adım atılmış olur" dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından katılacağı duyurulan Onur Akın konserine gitmemesiyle ilgili soruya ise Kılıçdaroğlu, "Tabi ben Gazze olaylarındaki duyarlılık nedeniyle bu tür toplantılara katılmıyorum" yanıtını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler