Kılıçdaroğlu’na fezleke şoku!

Kılıçdaroğlu hakkındaki dokunulmazlık dosyasının 17 ve 25 Aralık süreciyle ilgili "hakaret" suçu isnadıyla düzenlendiği öğrenildi. Kısa süre önce de Kılıçdaroğlu hakkında Tekirdağ mitinginde yaptığı konuşmayla ilgili aynı isnatla başka bir dosya daha gelm

Kılıçdaroğlu’na fezleke şoku!

Kılıçdaroğlu hakkındaki dokunulmazlık dosyasının 17 ve 25 Aralık süreciyle ilgili "hakaret" suçu isnadıyla düzenlendiği öğrenildi. Kısa süre önce de Kılıçdaroğlu hakkında Tekirdağ mitinginde yaptığı konuşmayla ilgili aynı isnatla başka bir dosya daha gelmişti.

TBMM KOMİSYONU'NA SEVK

HDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, HDP Van Milletvekili Nazmi Gür, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz'ın Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Başbakanlık tezkereleri, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevk edildi.
 
GÜLER’E AİT TEZKERE DE BULUNUYOR
 
Gelen dosyalar arasında, hakkında Meclis Soruşturması açılan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'e ait tezkere de bulunuyor.

Bu dosyalarla birlikte Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı 952'ye ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler