Kılıçdaroğlu 'yıkamazlar!'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, “Oy düşünmem yıkarım” sözlerine, “Tümüyle siyasi şov. Bir binayı bile yıkamaz. Salı günkü grup toplantısında ona bir bina göstereceğim, gitsin nasıl yıkacakmış görelim. Acıları siyasi şova

Kılıçdaroğlu 'yıkamazlar!'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, “Oy düşünmem yıkarım” sözlerine, “Tümüyle siyasi şov. Bir binayı bile yıkamaz. Salı günkü grup toplantısında ona bir bina göstereceğim, gitsin nasıl yıkacakmış görelim. Acıları siyasi şova döndürmeye çalışıyor” tepkisini gösterdi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığım döneminde ada bazında özel imar planları yaparak, depremle bu yolla mücadele stratejisi geliştirmiştik. Şimdi o noktaya geldiler. Peki kaynak sorununu nasıl çözecekler? Bu konudaki kararlılıkları nasıl olacak? ‘Yıkacağım’ demekle binalar yıkılmıyor. Ayamama Deresi için söyledikleri ne oldu? Tam tersine kaçak binalara izin verdiler. Ne söylerlerse tersini yapıyorlar. Başbakanın sözleriyle vurgularsak İstanbul’un yüzde 70’i kaçak. Peki İstanbul’u 20 yıldır kim yönetiyor? 20 yıldır İstanbul’u yöneteceksin, kaçak yapılaşmaya göz yumacaksın. Akılları fikirleri rant yaratmak. Her gün yeni rant yaratmakla geçti günleri. Başbakanın sözlerini ciddiye almıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler