Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti kaza geçirdi!

Otomobilde hasar meydana gelirken, Kılıçdaroğlu ve yanındakiler, kazayı yara almadan atlattı. Burdur'daki temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Ankara'ya dönmekte olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu 06 CHP 01 plakalı makam otomob

Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti kaza geçirdi!
Otomobilde hasar meydana gelirken, Kılıçdaroğlu ve yanındakiler, kazayı yara almadan atlattı.
 
Burdur'daki temaslarını tamamladıktan sonra karayoluyla Ankara'ya dönmekte olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu 06 CHP 01 plakalı makam otomobili, İscehisar Yüksekokul Mevkii'nde mermer ocaklarından gelen ve tali yoldan çıkan beton yüklü kamyona çarpmamak için manevra yaptı. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun makam otomobili, yine tali yoldan gelen 08 AT 969 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada, her iki araçta hafif hasar meydana gelirken, Kemal Kılıçdaroğlu ve araçtakiler kazayı yara almadan atlattı.
 
Kılıçdaroğlu, daha sonra 06 CHP 02 plakalı otomobile geçerek, Ankara'daki programına yetişmek için yoluna devam etti. Ağır hasarı bulunmayan kaza yapan makam aracı ise şoförü tarafından kullanılarak yoluna davam etti.
 
KILIÇDAROĞLU: ANKARA'YA GEÇ KALDIK, HIZLA YOLDA KAPATACAĞIZ
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da geçirdiği kaza öncesi Burdur'da yaptığı konuşmada Ankara'ya geç kaldığını belirterek; "Çay içmeye gelmiştik ama anlaşılan çay içemiyeceğiz. Ankara'da bir randevuya yetişmek zorundayım. Saat 14:30'da Burdur'dan ayrılacaktım, ama şimdi saat 15:00. Demek yarım saat, onuda hızla yolda kapatacağız" dedi. 
 
Bu arada, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun içinde bulunduğu 06 CHP 01 plakalı aracın Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçesi'nde geçirdiği kazanın fotoğrafı, CHP'liler tarafından mikroblog sitesi Twitter'da paylaşıldı. 
 
 
 
'SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ'
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun makam aracının Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçesi yakınlarında geçirdiği kazayla ilgili CHP'nin resmi internet sitesinde bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:
 
"CHP Liderinin içinde bulunduğu otomobil, İscehisar yakınlarında üzerlerine gelen TIR'dan kurtulmak isterken başka bir araçla çarpıştı. Ehliyetsiz birinin kullandığı TIR’dan kurtulan Kılıçdaroğlu’nun otomobili, çarpışmadan zarar gördüğü için Genel Başkan Kılıçdaroğlu otomobil değiştirdi ve Ankara’ya gelmek üzere koruma aracıyla yoluna devam etti."
 
KESKİN: UCUZ ATLATTIK
 
Burdur’dan Ankara’ya gelmek üzere karayoluyla hareket eden ve İscehisar yakınlarında kaza geçiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun gezisine katılan Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ise “Sayın Genel Başkanımızda ve bizde bir şey yok. TIR’dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem