Kılıçdaroğlu Van'da tehlike atlattı

Vanlı depremzedelere bağışladığı kurbanlığını deprem bölgesinde kestiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kaçan kurbanlıklar nedeniyle tehlike atlattı.CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin, CHP Genel S

Kılıçdaroğlu Van'da tehlike atlattı

Vanlı depremzedelere bağışladığı kurbanlığını deprem bölgesinde kestiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kaçan kurbanlıklar nedeniyle tehlike atlattı.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte depremden en fazla etkilenen Erciş ilçesinde incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, daha sonra Van'a geçti. Beraberindekilerle Van-Erciş karayolu üzerindeki Et ve Balık Kurumu'na gelen Kılıçdaroğlu, Van Valiliği'nin depremzedeler için kurduğu aşevine bağışladığı kurbanlığını kestirmek istedi.

HEMEN KENARA ALINDI
Kasaplar diğer vatandaşlara ait kurbanlıkların içerisinde bulunan Kılıçdaroğlu'na ait angus cinsi kurbanlığı getirip kestirmek isterken demir korkulukların arasında bulunan büyükbaş hayvanlarının kaçması üzerine Kılıçdaroğlu, eşi ve diğer partililer korumalar tarafından ani bir hareketle kenara alındı. Yaşanan kısa süreli kargaşanın ardından Kılıçdaroğlu bulunduğu yerden uzaklaştırıldı. Hayvanlar tekrar demir korkuluğun bulunduğu bölgeye getirildikten sonra Kılıçdaroğlu'nun kurbanlığı okunan dua ve tekbirlerle kesildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem