Kılıçdaroğlu: Psikoloğa görünsün!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dersim'le ilgili açıklamalarına cevap vererek, "Topluma kin ve nefret tohumları ekti" dedi. Kılıçdaroğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Oktay

Kılıçdaroğlu: Psikoloğa görünsün!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Dersim'le ilgili açıklamalarına cevap vererek, "Topluma kin ve nefret tohumları ekti" dedi.

 Kılıçdaroğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Oktay Aydoğan'ın Keçiören'deki evine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından şehit astsubayın evinden ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Dersim'le ilgili açıklamalarının ve CHP'ye yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, "Sayın Başbakan, topluma kin ve nefret tohumları ekti. Çok ağır ifadeler. Ben kendisini dinlerken 'acaba Türkiye Cumhuriyeti'ne düşman
birisini mi dinliyorum' diye kaygıya kapıldım. Nasıl olur da bir ülkenin Başbakanı, kendi yurttaşları arasında ayrım yapar, kin ve nefret tohumları eker?" diye konuştu. Başbakan'ın bundan sonraki adımının ne olacağını merak ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakan'ın kesinlikle ama kesinlikle bilgilendirilmesi lazım. Kesinlikle ama kesinlikle bir psikologa görünmesi lazım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler