Kesti ve sokağa attı...

Konya’da merkez Selçuklu İlçesinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Nuri Keleş, 4 ay önce ayrıldığı sevgilisi Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan Dürdane Seher Dağ’ı (22) arayarak, “Seni

Kesti ve sokağa attı...

Konya’da merkez Selçuklu İlçesinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Nuri Keleş, 4 ay önce ayrıldığı sevgilisi Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan Dürdane Seher Dağ’ı (22) arayarak, “Seni son kez görmek istiyorum, buluşalım” deyip yanına çağırdı.

Vatan'ın haberine göre; Dürdane Seher Dağ da, “Seninle normalde buluşmam. Ama 6 ay önce senin için bankadan çekip verdiğim 5 bin TL’yi iade edeceksin” diyerek Keleş’in yanına gitti. Dürdane Seher Dağ’ı otomobiline alan Nuri Keleş, yeniden barışma teklifinde bulundu. Genç kız “Seninle artık barışmamız imkansız.Telefonda bana borcunu ödeyeceğini söyledin. Ben de o yüzden geldim. Paraya da ihtiyacım var, borcunu en kısa sürede öde” dedi.

Tartışma sırasında öfkeli genç, maket bıçağı ile Dürdane Seher Dağ’ı boğazından yaralayıp gecenin karanlığında yol ortasına atıp kaçtı. Yoldan geçen bir sürücünün görüp otomobiline alarak Konya Numune Hastanesi’ne götürdüğü üniversiteli kız, tedaviye alındı. Keleş ile olay sırasında yanında bulunduğu ileri sürülen arkadaşı(25) polis tarafından yakalandı. Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Keleş ve arkadaşı S.Ç., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem