KESK Başkanı göz altına alındı

 KCK Soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan KESK Genel Başkanı Lami Özgen ve Eğitim Sen Diyarbakır Şube Başkanı Kasım Birtek'in de aralarında bulunduğu 5 kişi Diyarbakır'da gözaltına alındı.Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yö

KESK Başkanı göz altına alındı

 

KCK Soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan KESK Genel Başkanı Lami Özgen ve Eğitim Sen Diyarbakır Şube Başkanı Kasım Birtek'in de aralarında bulunduğu 5 kişi Diyarbakır'da gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'ya yönelik olduğu bildirilen soruşturma kapsamında Ankara, Eskişehir, Aydın, Hakkari, Adana ve İzmir'in de arasında bulunduğu değişik illerdeki 11 adreste arama yapılıyor.

Arama yapılan yerler arasında KESK Genel Merkezi ile Eğitim Sen Genel Merkezi de yer alıyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polislerinin, sabah 06.00 sıralarında Eğitim Sen Genel Merkezi'ne giderek, arama yapmaya başladığı kaydedildi.

KESK yetkilileri, soruşturma kapsamında konfederasyon ve Eğitim Sen'in yanı sıra SES, BES, Tüm Bel-Sen ve Birleşik Taşımacılık Sendikası'nın (BTS) bir kısmı eski 58 yetkilisi hakkında gözaltı kararı çıkartıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem